Preventieve en Proactieve werking

Ons bedrijf heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in de uitoefening van winkelsurveillance. Voor ons staat winkelsurveillance voor “proactief en preventief toezicht op de veiligheid in een winkelobject”.

De surveillant houdt, conform instructies, proactief en preventief toezicht op de veiligheid van winkelpersoneel en winkelend publiek. Dit doen wij door de manier van waarnemen, waarbij gekeken wordt naar afwijkende gedragingen en verdachte indicatoren, het positioneren van de eigen mensen en het aanspreken van publiek met bepaalde gesprekstechnieken. Vanuit jouw onderbuik gevoel dat ontstaat wanneer je afwijkend gedrag waarneemt, handel je en beslis je uiteindelijk of iets of iemand kwaadwillend is. Hierdoor proberen wij winkelcriminaliteit zo veel mogelijk te beperken.

Winkel Serveillance - ABO Beveiliging

Tijdens de surveillancewerkzaamheden wordt het winkelend publiek bij vragen of doorverwijzingen professioneel te woord gestaan.

De winkelsurveillant is naast het benodigde beveiligingsdiploma in het bezit van minimaal BHV-diploma en AED-certificaat. Daarnaast zijn de meeste van onze surveillanten ook in het bezit van een EHBO-diploma.