Alarmopvolging

Een veilig gevoel

Wij begrijpen hoe belangrijk veiligheid is voor u en uw medewerkers is. Ook uw goederen en gebouwen wilt u graag beschermd zien. Op het moment dat uw alarmsysteem een melding afgeeft aan de door u gekozen meldkamer worden wij ingeschakeld. Onze surveillant(-en) is snel ter plaatse en controleert vakkundig wat de melding heeft veroorzaakt. Indien nodig wordt meteen hulpverlening ingeschakeld. Na elke melding wordt u zorgvuldig via een rapportage op de hoogte gesteld van de inhoud van de melding en de door de surveillant gekozen acties.

U houdt zelf de regie in handen.

Samen met u worden instructies opgesteld voor onze mobiele surveillance. Een van onze leidinggevenden beoordeelt ter plaatse uw object en indien nodig adviseren wij u over de diverse mogelijkheden. U bepaalt zelf hoe er door onze medewerkers gehandeld dient te worden en of u wel of niet sleutels ter beschikking stelt (keyholding). De surveillanten zijn verplicht de instructies op te volgen.

Over ons

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar
  • Wij garanderen dat wij binnen een half uur ter plaatse zijn
  • Onze voertuigen zijn voorzien van GPS waardoor wij altijd een verantwoording voor onze uren kunnen overleggen
  • Onze surveillanten zijn integere, ervaren en volledig gediplomeerde krachten.
Alarm opvolging - ABO Beveiliging
Mobiele Surveillance - ABO Beveiliging
Opening-en-sluitronden - ABO Beveiliging

Opening- en sluitronden

ABO Beveiliging B.V. kan voor u volgens vooraf vastgestelde instructies en tijden, openings- en sluitdiensten verrichten. De mobiele surveillant draagt bij sluiting zorg voor volledige sluiting van het object/pand en de in- en/of uitschakeling van het alarm.

Brand- en controleronden

ABO Beveiliging B.V. kan tevens volgens vooraf vastgestelde instructies brand- en controleronden uitvoeren. Dit kan mobiel maar dient ook bij vooraf vastgestelde objecten te voet gebeuren. Deze ronden worden uiterst zorgvuldig uitgevoerd. Bij bijzonderheden wordt ter plekke besloten of er hulpdiensten ingeschakeld dienen te worden, of dat de mobiele surveillant de situatie zelf op kan lossen.

De surveillant zal van elke melding en bijzonderheid een rapportage conform vastgestelde richtlijnen opstellen.

.